Palvelumme

Klinikalla on hyvä perusvarustelu, hoidamme lemmikkisi ystävällisesti ja mielenkiinnolla. 

YLEISPALVELUT

Tarjoamme lemmikillesi apua yleisimpiin vaivoihin, tai vain tarkistamme terveydentilan niin halutessasi. Apua ja neuvoja saa aina kysyä, autamme mielellämme emmekä pelkää tarttua mahdollisuuksiemme mukaan haasteisiinkaan! 

Suureläinpraktiikan perusvälineistö löytyy ja kiireellisemmissäkin tapauksissa saa ottaa yhteyttä!

ROKOTUKSET

Nykyään lemmikkieläimiä on kohtuullisen helppo kuljettaa rajojen yli, eikä Suomikaan ole enää niin eristyksissä tarttuvista taudeista kuin vielä hetki sitten. Lemmikin rokottaminen on entistä tärkeämpää ja halpa vakuutus vaarallisia tauteja vastaan. Rokottamalla ystäväsi säännöllisesti voitte turvallisin mielin matkustaa ja tavata muita eläinkavereita. Rokotuksen yhteydessä tehdään aina kliininen perustarkastus.

KIRURGIA

Toistaiseksi työskentelen pääosin ilman avustajaa, joten teen vain pieniä leikkauksia, joihin ei tarvita pitkää anestesiaa. Kissojen kastrointi ja sterilointi, sekä muut pienet operaatiot onnistuvat hyvin. Koirien kastrointeihin kannattaa aika varata ajoissa, jotta saan avustajan paikalle.


HAMMASHOITO

Klinikallamme on hyvä mahdollisuus tarkistuttaa lemmikin suun kunto, sekä poistaa kertynyt hammaskivi. Usein ensimmäinen merkki hammaskivestä tai muusta ongelmasta on hengityksen paha haju, silloin olisi viimeistään syytä kääntyä eläinlääkärin puoleen. Tässäkin asiassa ennaltaehkäisy on paras keino, on suositeltavaa tarkastaa suu noin kerran vuodessa vaikka näkyviä ongelmia ei olisikaan! TILAKÄYNNIT

Tilakäyntejä tehdään sopimuksen mukaan.